YouTube Vanced Son Sürüm

 

YouTube Vanced nedir?

YouTube Vanced, bir uygulamanın sahte bir sürümüdür YouTube  Arka Planda Müzik Çalma, Mini Açılır Kutu (PiP Modu), Karanlık ve daha fazlası gibi bazı gelişmiş özelliklerle.

Bir YouTube Premium aboneliği için ödeme yapmak istemiyorsanız ve tüm avantajlardan (YouTube Orijinalleri hariç) yararlanmak istemiyorsanız, YouTube Vanced, tüm premium özellikleri hiçbir ödeme yapmadan sağladığı için paranızı kaydedebilir.


YouTube Vanced Özellikleri

  • Arayüze bağlı olarak Kullanıcı arayüzü ve İşlevleri, Google'ın YouTube uygulaması gibidir. Vanced orijinal YT uygulamasına benziyor.
  • Reklamları engelle - Dahili reklam engelleyiciyle birlikte geldikleri için önceden hazırlanmış, videonun ortasında gösterilen reklamlar veya sponsorlu reklamlar yok
  • Arka planda oynatma - Vanced arka planda video oynattığından, yalnızca arka planda müzik / ses dinleyebilirsiniz
  • PiP Modu - Çoklu görev için açılır video kutusu, görüntünün içine bir görüntü yerleştirirken cep telefonunda başka bir görev gerçekleştirirken videoyu izleyebilirsiniz. Basit bir ifadeyle, video klibi ekranınızın küçük bir bölümünü alacak şekilde küçültebilir, böylece cihazınızda başka şeyler yapabilirsiniz. (PiP modu yalnızca Android Nougat ve üstü sürümlerde desteklenir)
  • Çevrimdışı kaydet - Tıpkı orijinal YouTube uygulaması gibi, videoları çevrimdışı da kaydedebilirsiniz
  • Kontrol kartları - Videolardaki ek açıklamaları ve öneri kartlarını etkinleştirin / devre dışı bırakın.
  • Kök olmadan - Uygulama root olmadan çalışır, uygulamayı herhangi bir Android cihazda sisteme erişimde herhangi bir sorun olmadan kullanabilirsiniz. Kök dışında bir kopya olmasına rağmen.
  • Destek ve istikrar - Android 4.4+ desteği ve uygulama çok kararlı
  • Paralel kullanım - Uygulamayı varsayılan yerel uygulama ile kullanabilirsiniz. Uygulama farklı bir paket içeriyor ve orijinal YouTube uygulamasıyla oynatılabilir. Bu nedenle, YouTube Vanced uygulamasını kullanmak için varsayılan YouTube uygulamasını kaldırmanız gerekmez
    Normal ve karanlık mod arasında geçiş yapabilirsiniz.
  • HD modu (HDR modu) - Uygulamayı, video kalitesini büyük ölçüde artıran HDR veya Zorunlu HDR kullanmaya zorlayabilirsiniz. Zorla HDR ile uygulamayı HDR modunu kullanmaya zorlayabilirsiniz.
  • Maksimum hassasiyeti aşma - Cihazınız için uygun olmayan kalitede video oynatmak için Çözünürlüğü Geçersiz Kıl.
    Yakınlaştır - Ekranın tam tarafını kapsayacak şekilde videoyu yakınlaştırmak için ince ayar yapabilirsiniz.
  • Kaydırma kontrolleri - Basit hareketleri kontrol ederek ses seviyesini ve parlaklığı kontrol edebilirsiniz.

Uygulamanın kullanımı güvenli mi?

Uygulama, popüler YouTube Downloader iYTBP uygulamasının önceki geliştiricileri olan Team Vanced tarafından oluşturuldu. Uygulama, birçok antivirüs uygulaması ile farklı kararlılık ve kötü amaçlı yazılım cihazlarında test edildi ve testlerde, uygulamanın güvenli olduğu bulundu.


Vanced YouTube nasıl kurulur?

Android telefonunda YouTube Vanced'i indirip yüklemek için basit adımlar.

Adım 1. İndirme sayfasına gidin ve mevcut doğrudan bağlantılardan YouTube Vanced'i indirin.

Adım 2. Şimdi bilinmeyen kaynakları uygulama ayarlarınızdan etkinleştirin. Ayarlar → Güvenlik → Bilinmeyen Kaynaklar → Aç

Adım 3. YT Vanced APK'sını yükleyin.

Adım 4. İsteğe bağlı olarak, MicroG uygulamasını yükleyebilirsiniz. Google YouTube Vanced hesabınızla oturum açmak istiyorsanız MicroG gereklidir.

Adım 5. İstenirse gerekli tüm izinleri verin ve YouTube Vanced ile ücretsiz olarak premium bir deneyim yaşayın



0 Yorumlar

Yorum Gönder

Yorum Ekleyin (0)

Daha yeni Daha eski