Whatsap Plus Son Sürüm Apk

Whatsap Plus Harika özellikleri

Uygulamanın sunduğu tüm heyecan verici özellikler şunlardır:

İnternet verilerini kullanarak ücretsiz aramaların keyfini çıkarın

Başlangıç ​​olarak, WhatsApp Messenger’daki Android kullanıcıları hiçbir ücret ödemeden ücretsiz mesajlaşma uygulamalarının keyfini çıkarabilirler. Tek ihtiyacınız olan İnternet bağlantınızın hazır olması ve aynı zamanda WhatsApp Messenger kullanan arkadaşlarınız ve aile üyelerinizle anında bağlantı kurabilirsiniz. Ücretsiz mesaj göndermek için hücresel veri veya Wi-Fi bağlantınızı kullanmaktan çekinmeyin. Ayrıca, uygulamayı son derece erişilebilir ve eğlenceli hale getiren uluslararası ücretler olmayacak.

Kişilerinize multimedya dosyaları gönderme

Mesajlaşma söz konusu olduğunda, WhatsApp Messenger standart metin tabanlı konuşmalar, fotoğraflar, videolar, belgeler ve hatta mesajlarla birden fazla mesaj göndermenize olanak tanır. Bu, kişinizle kolayca çalışabilmenizi ve onlara olası tüm içeriği sağlamanızı sağlayacaktır. Mesajlarınızı aynı anda birden fazla kişiye gönderebileceğinizden bahsetmiyorum bile, bu da uygulamayı çok daha kullanışlı hale getiriyor.

Kişilerinizle grup sohbetlerinin keyfini çıkarın

İlgilenenleriniz için artık grup sohbeti seçeneklerini kullanarak aynı anda birden fazla WhatsApp Messenger’a bağlanabilirsiniz. Özel gruplarınızdaki arkadaşlarınızla ve ailenizle kolayca iletişim kurabileceğiniz için, çeşitli amaçlar için farklı gruplarınızı oluşturmaktan çekinmeyin. Veya iş ile ilgili herhangi bir grupta iş arkadaşlarınıza katılın. Bu, kişilerinizi iş ve özel konulardan ayırmanıza izin vermelidir.

WhatsApp Web’i kullanarak hizmete bağlanın

Uygulamayı daha erişilebilir hale getirmek için, Android kullanıcıları artık WhatsApp Messenger’ı olmasa bile WhatsApp Web’e bağlanabilir. Basitçe, WhatsApp web sitesine erişin ve telefonunuzun veya bilgisayarınızın tarayıcılarını kullanarak mesaj göndermek ve almak için iletişim hizmetinden yararlanmaya başlayabilirsiniz.

WhatsApp Messenger kişilerinize hızla erişin

WhatsApp Messenger’a kişi eklemeniz gerekirse, uygulamayı sisteminizin adres defterine bağlamanız yeterlidir. Kullanışlı entegrasyonlar, sistemin kayıtlı cep telefonları aracılığıyla mevcut WhatsApp adreslerine sorunsuz bir şekilde bağlanmasını sağlayacaktır. Ayrıca, yeni kişiler için, kolay bağlantılar için her zaman cep telefonlarını eklemeyi seçebilirsiniz.

Hiçbir mesajı kaçırmayın

WhatsApp Messenger ile Android kullanıcıları, hiçbir mesajı kaçırmamaları için sistemlerinde her zaman oturum açmış olacaklar. Sonuç olarak, çevrimdışı olduğunuzda veya uygulamaya sahip olmadığınızda bile alınan mesajlar hesabınıza kaydedilir. Böylece WhatsApp Messenger’a her döndüğünüzde, hemen gözden geçirilebilirler.

Hızlı bir şekilde buluşmak için konumlarınızı paylaşın

Ayrıca, ilgilenenleriniz için artık arkadaşlarınızla hızlı bir şekilde buluşmak için konumlarınızı WhatsApp Messenger’da paylaşabilirsiniz. Toplantılarınızı paylaşılan konumlarda kolayca kurmak için onları bağlayın ve konumunuzu gönderin.

Mesajlaşma deneyiminizi özelleştirin

Uygulama içi kullanıcı arayüzünüzü değiştirmeyi seviyorsanız, WhatsApp Messenger ayrıca mevcut duvar kağıtları ve bildirim sesleri ile özelleştirilebilir mesajlaşma deneyimlerini sunar. Kendi mesajlaşma arayüzünüzü kurmak için mevcut özelleştirmeleri kullanarak, istediğiniz zaman ilginç mobil uygulama ile oynarken eğlenin.

QR kodlarıyla hızlı erişim

Burada, WhatsApp Web’de Android kullanıcıları, kullanıcı adı veya PIN kodlarıyla bağlanmaya çalışırken zaman kazanabilirler. Bunun yerine, yeni eklenen QR kod doğrulamaları ile mobil cihazınızı kullanarak kodu tarayarak WhatsApp’ın web sürümüne kolayca bağlanabilirsiniz. Aynı zamanda, tarama seçeneği, WhatsApp Messenger’da numaralarını girmek zorunda kalmadan kişileri hızlı bir şekilde eklemenize izin verebilir, bu oldukça kullanışlıdır.

WhatsApp Plus’ta Neler Var ?

  • Tamamen ücretsiz olup herhangi bir ücret ödemeniz gerek kalmaz.
  • Basit arayüzü ve bir çok özelliğinden faydalanabilirsiniz.
  • Kendi isteğinize bağlı olarak son görülmeyi gizleyebilir ve kendinizi karşı tarafa gizleyin.
  • Mavi tikleri gizleyin ve karşıdan sizlere gelen mesajlar hiç okunmamış gibi gözüksün.
  • Karşı tarafa mesaj gönderdiğiniz zaman çift tikleri gizliyor ve bu ayarlı gizlilik kısmından yapabilirsiniz.
  • Yazıyor ibaresini kaldırıp sizlerin mesaj gönderdiğiniz karşı tarafa gizleyin.
  • Kaydediyor yazısını kaldırın ve gizliliğinizi ilan edin.
  • En gerekli özelliklerden birisi olan durumları gördüğümü gizle sayesinde başkaları sizin onun durumuna baktığını anlamayacak.
  • Karşı tarafa istediğiniz belgeyi gönderebilir ve en fazla 50 MB boyutuna çıkabilirsiniz.
  • Yine istediğiniz resim, video veya ses dosyasını 50 MB dosya boyutuna kadar gönderebilirsiniz.
  • Kamerada yüksek çözünürlük ile çekebilme özelliği ve bu fotoğrafları birebir gönderme seçeneği.
  • Konum paylaşma özelliği sayesinde bulunduğunuz yeri karşı tarafa bildirin.
  • Toplu mesaj gönderme seçeneği ile diğer WhatsApp uygulamasına göre daha hızlı gönderim sağlıyor.

Not: Önemli Not : Whatsapp Plus uygulamasını kurmadan önce lütfen cihazınızda bulunan WhatsApp uygulamasını kaldırın. Aksi takdirde çalışmaz.



Android WhatsApp Silinen Sohbeti Geri Getirme

WhatsApp’ı eğer bir android cihaz üzerinden kullanmaktaysanız uygulamanın sohbeti otomatik yedeklediğini bilmelisiniz. Bu sayede silinen mesajları görme ve Wp silinen mesajları geri getirme oldukça kolay. WhatsApp eski mesajları geri getirme bu şekilde gerçekleştirebilmekteyiz.

Android WhatsApp silinen sohbeti geri getirme için WhatsApp uygulamasını telefonunuzdan sildikten sonra, tekrar WhatsApp’ı geri yüklemelisiniz. Bu geri yükleme esnasında uygulama son geri yedeklemeyi yükleyip yüklemek istemediğinizi soraracaktır. “Geri Yükle” seçeneğini seçip sonra “İleri” dediğinizde uygulama yüklenecek ve silinen sohbet yedeğinizde telefonunuza yüklenecektir.

iPhone Silinen Mesajları Geri Getirme

Eğer elinizdeki cihaz iPhone yani iOS ise silinen mesajları geri getirme adımları daha farklıdır. Wp silinen mesajları geri getirme için adımlar;

  • WhatsApp uygulamasının ayarlarından sohbet yedeğinin hangi sürelerde alınmasına karar vermiş olmanız gerekmektedir.
  • Bu yedekleme işlemini gerçekleştirdiğiniz takdirde,
  • Silinen mesajlarınızı geri getirmek için,
  • Uygulamayı silip tekrardan kurmalısınız.
  • Whatsapp uygulaması yeniden yüklenirken, yedeklemek için izin isteyecektir.
  • Bu yedeklemeyi geri yükle seçeneğine tıklamanız halinde sohbet yedeğinizi geri yükleyebileceksiniz.
Sizlere yukarıda bahsettiğimiz adımlar ile en son yaptığınız yedekleme geri getirilir. Bundan dolayı WhatsApp’ta bulunan mesajlarınızı sıklıkla yedekleyin. Ayrıca faklı kişilerin mesajlarını onlardan habersiz yedekleme ve görme durumu söz konusu değildir. Bu bir yasal suçtur.

Not: Anlattığım Uygulamayı Begendiysen Sayfamıza Yorum Yapmayı Unutmayınız.





1 Yorumlar

Yorum Gönder

Yorum Ekleyin

Daha yeni Daha eski