Silinen Dosya Ve Fotoğrafları Geri Getirme (Kesin Çözüm)

 


Öncelikle silinen dosyaları ilgili ufak bilgi ile bilgi ile başlayalım .Bir dosya silindiğinde hemen silinmez , bunun yerine ,kapladığı alan yerine verilerin üzerinde yazabilecek sekilde işlenir .Hızlı hreket ederseniz ,kaybolan dosylaru Windows ve MacOs ta kullanılabilen EsauseUs Data Recovery Wizard gibi uzman bir yazılımla geri yüklemek mümkündür.


Geri yüklemek için istediğiniz dosylar ,yükleme işlemi sırasında üzerine yazılabileceğinden veri kaybına uğramadan önce sisteminizde veri kurtarma uygulaması yüklü olması tercihen önemlidir. EsauseUs Data Recovery Wizard işlemi olabildiğince kolaylastırılacaktır.



Yazılım Suanda %50 indirimli olarak bir fiayta sunuluyor . Esaus Data Recovery Wizard proyu hemen alabilirsiniz . Ama biz iyilik yaptık dosyayı nasıl crak yapcanızı ve kurcanızı dosyanın içinde video halinde hazırladık hepsini ordada uygulamalı sekilde anlattık Dosya kurtarma yazılımı bir yatırımdır ve acil durumlarda her an ise yarar 


Kullanıcı Deneyimi 

Esaus Data Recovery Wizard ile ilgili ilk dikkatinizi ceken sey arayüzü olabilir acıklayıcı kontrollerden sonra olusan küçük bir koleksiyonla birçok fazla secenek bulamzsnız gercekte gördüğünüz sey ise o olur.


ilk öne taramak için yer secmeniz istenecektir .buj bir sürücü masustünüz Geri Dönüşüm Kutusu veya belirlibir klasör Belgeler veya Fotoğraflar gibi olabilir


bu işlem bittiğinde sadece tara düğmesini basın yazılım silinen dosyları kontrol edecektir.Bunlar yere göre düzenlenmiş olup sunulacaktır aracı bulmakta onu bulmanız yardımcı olacaktır.





inaanın çok bu gercekten basit birçok dosya ve kurtarma programından  farklı olarak Esuse Us Data Recovery temel ve derşn tarama secenekleri sunar bu canlandırıcı yaklasım ve professinel program 


Bunun haricinde bu kullanıcılar için olagünüstü bir dosya kurtarma aracıdır.


Not : uygulama hakkında daha detaylı bilgi için dosyayı indirip dosya içindeki video ile daha kolay sekilde kurabilirsiniz yardımcı olabildiysek ne mutlu bize destekleriniz için yorum yazmayı unutmayınız .


😍 Bizi tercih ettiğiniz için tesekkür ederiz yine bekleriz



İndir Buraya Tıkla

1 Yorumlar

  1. Kral çok teşekkür ederim okuldaki sevdiğim kızın bilgilerini geri çıkarttım 😂

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Ekleyin

Daha yeni Daha eski